Livrare

6. Livrare produs
6.1. Articolele nu sunt valabile imediat in stock. Acestea sunt comandate individual pentru fiecare dintre clientii nostri. Din acest motiv, va dura pana la 14 zile pentru a furniza comanda.
6.2. Livrarea se face prin curierat rapid iar in momentul in care comanda este expediata vei primi o notificare automata pe adresa ta de e-mail.
6.3. Comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra.
6.4. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
6.5. Costurile de expediere in dependenta de destinatie:

Destinatie Cost
Tari EU 19 eur
Europa, Non-EU 29 eur
Restul lumii 39 eur
Acest cost nu se include in pretul produsului, si va fi afisat in factura finala.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale. Fara exceptie, aceste documente se afla in interiorul coletului.

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant Morphofashion, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.