Retur

2. Returnare produse
2.1. Clientul poate returna produsele in urmatoarele situatii:
2.1.1 Coletele prezinta deteriorari severe;
2.1.2 Produsele au fost livrate / facturate gresit;
2.1.3 Produsele prezinta defecte de fabricatie;
2.1.4 Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;

Clientul se obliga sa notifice MORPHO DESERT SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/,etc) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

2.2 Clientului care a notificat MORPHO DESERT SRL ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile lucratoare, in caz contrar, MORPHO DESERT SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
2.3 MORPHO DESERT SRL poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri
2.3.1. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 2.1. are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 14 zile lucratoare, calculat din ziua lucratoare imediat urmatoare datei contractului onorat.
2.3.2. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
2.3.3. Pentru clarificare, in situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului situatie care atrage obligatia din partea MORPHO DESERT SRL de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de14 de zile, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de MORPHO DESERT SRL si nu de la data la care Clientul a transmis catre MORPHO DESERT SRL intentia sa de denuntare.
2.4 Transferurile de returnare vor fi la costul si riscul dumneavoastra.
Produsul se va returna la adresa Morpho Desert SRL, 8, Docentilor str., Bucuresti, Romania.
Pentru detalii siintrebari Va rugam sa contactati Departamentul de Relatii cu Clientii : office@morphofashion.com.