Termeni și conditii

1. General
Morphofashion.com, Morpho Desert SRL (CUI 33306082, J740/7394/2014), 8, Docentilor str.,Bucuresti, morphofashion@gmail.com (denumita in continuare "MOPRHO DESERT SRL", “morphofashion.com” sau “noi”) administreaza un magazin online sub adresa de internet www.morphofashion.com (denumita in continuare “website”). Toate comenzile plasate de catre dumneavoastra, cat si livrarile si serviciile noastre vor avea loc exclusiv respectand termenii si conditiile generale, in versiunea valabila de la data comenzii. Noi nu acceptam nerespectarea termenilor si conditiilor de catre client, cu exceptia cazului in care noi am oferit acordul in scris.

2. Returnare produse
2.1. Clientul poate returna produsele in urmatoarele situatii:

2.1.1 Coletele prezinta deteriorari severe;
2.1.2 Produsele au fost livrate / facturate gresit;
2.1.3 Produsele prezinta defecte de fabricatie;
2.1.4 Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;

Clientul se obliga sa notifice MORPHO DESERT SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/,etc) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.
 
2.2 Clientului care a notificat MORPHO DESERT SRL ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile lucratoare, in caz contrar, MORPHO DESERT SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
2.3 MORPHO DESERT SRL poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri
2.3.1. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 2.1. are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 14 zile lucratoare, calculat din ziua lucratoare imediat urmatoare datei contractului onorat.
2.3.2. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
2.3.3. Pentru clarificare, in situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului situatie care atrage obligatia din partea MORPHO DESERT SRL de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de14 de zile, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de MORPHO DESERT SRL si nu de la data la care Clientul a transmis catre MORPHO DESERT SRL intentia sa de denuntare.

2.4 Transferurile de returnare vor fi la costul si riscul dumneavoastra.
Produsul se va returna la adresa Morpho Desert SRL, 8, Docentilor str., Bucuresti, Romania. 

Pentru detalii si intrebari Va rugam sa contactati Departamentul de Relatii cu Clientii : office@morphofashion.com.

3. Important
3.1. Produsele plasate pe www.morphofashion.com sunt prezentate pe website in format de fotografii digitale. Micile divergente dintre fotografii si realitate nu constitue un defect al produsului comandat.
3.2.Va rugam sa luati in considerare ca produsul plasat pe website poate sa nu mai fie disponibil la momentul vizitei site-ului de catre client, si ca preturile respective sa se fi schimbat. Toate preturile includ TVA.
3.3. Morphofashion.com are dreptul de a efectua livrari partiale.

4. Incheierea contractului
4.1. Contractul dintre client si www.morphofashion.com nu intra in vigoare pana cand nu expediem produsul catre acesta. Expediind formularul de comanda, prevazut pe site-ul nostru, clientul face o oferta de a intra in contract. Clientul finalizeaza comanda prin introducerea tuturor informatiilor in timpul procesului de comanda si transmite formularul catre noi accesand butonul “submit order”.
4.2. Morphofashion.com are dreptul de a respinge comenzile fara a indica motive, in special, in cazul in care exista suspiciuni intemeiate, ca marfa achizitionata pe internet este destinata vanzarii catre terti comerciali.

5. Salvarea contractului
Noi salvam datele comenzii dumneavoastra. Daca doriti sa primiti o copie imprimata a comenzii, accesati “imprimarea comenzii”. Aceasta va aparea pe monitorul dumneavoastra odata ce veti completa procesul facand un click pe “submit order” si odata ce datele cardului de credit vor fi verificate cu succes. Mai mult, veti primi pe emailul dumneavoastra confirmarea comenzii, care la fel poate fi printata.

6. Livrare produs
6. Livrare produs
6.1. Articolele nu sunt valabile imediat in stock. Acestea sunt comandate individual pentru fiecare dintre clientii nostri. Din acest motiv, va dura pana la 14 zile pentru a furniza comanda.
6.2. Livrarea se face prin curierat rapid iar in momentul in care comanda este expediata vei primi o notificare automata pe adresa ta de e-mail.
6.3. Comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra.
6.4. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
6.5. Costurile de expediere in dependenta de destinatie:

Destinatie             Cost
Tari EU                 19 eur
Europa, Non-EU   29 eur
Restul lumii         39 eur
Acest cost nu se include in pretul produsului, si va fi afisat in factura finala.


La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale. Fara exceptie, aceste documente se afla in interiorul coletului.

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant Morphofashion, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

7. Calitate si garantii
Produsele comercializate de MORPHO DESERT SRL, beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie precum si instructiunile de curatare ale fiecarui produs in parte sunt predate Clientului ca un document disponibil pe sectiunea GARANTIE sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garantie extinsa, in alti termeni si alte conditii si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de MORPHO DESERT SRL este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare si se bazeaza pe obtinerea documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, obtinute direct de la producator si/sau distribuitorii autorizati ai producatorului.

7.1. In cazul in care MORPHO DESERT SRL nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care MORPHO DESERT SRL ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre MORPHO DESERT SRL in termen de maximum 14 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.
7.2. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 6, SC MORPHO DESERT SRL va informa Clientul prin E-mail/telefonic si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 2 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre MORPHO DESERT SRL a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, MORPHO DESERT SRL va inapoia sumele platite.
7.3. Sumele platite vor fi rambursate in termen de 14 de zile in masura in care MORPHO DESERT SRL detine toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

 8. Politica de anulare a comenzii

8.1. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Morphofashion va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

  • in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat.
  • starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la primirea lor.

9. Politica de Confidentialitate
Morphofashion.com se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti, si sa le utilizeze doar pentru stabilirea contactului cu clientii sai si informarea acestora cu privire la anumite aspecte legate de site si ofertele sale. Compania va retine datele personale si le va folosi cu scopul de a informa utilizatorii de cont ai www.morphofashion.com referitor la statutul si evolutia comenzilor lor si, deasemenea, pentru evaluarea bunurilor si serviciilor oferite. 

 

Morphofashion.com poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin buletine saptamanale, poate trimite felicitari, carduri cadou si alte mesaje speciale.
Morphofashion.com nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat o adresa de email pe www.morphofashion.com poate decide ca adresa lui sa fie stearsa din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorul nu doreste sa primeasca newsletter-ul saptamanal morphofashion.com, acesta se poate dezabona dand click pe link-ul care va insoti newsletter-ul.
La selectarea de plata online, serverele ePayment sunt responsabile de procesarea cardului clientului. Morphofashion.com nu solicita si nu stocheaza nicio forma de informatie referitoare la cardul clientului. Pentru informatii, asistenta si plangeri contactati-ne pe emailul morphofashion@gmail.com.